Online marketing – Svijet interneta je svijet mogućnosti koje je potrebno znati koristiti.

Kratko i jasno, online marketing je promocija prozvoda i usluga koristeći digitalnu tehnologiju putem interneta. Danas se sve više pažnje posvjećuje mobilnom oglašavanju jer se broj korisnika koji kupuju i pretražuju informacije upravo s tog medija iz godine u godini povećava.

Ako vas npr. interesiraju statistike online kupovine na svjetskoj razini, svakako pogledajte link u nastavku. Zanimljiva je i predikcija online kupovine za 2021. godinu i to upravo s mobilnih uređaja.

Čini se da danas u par klikova možete napraviti web stranicu, napraviti poslovni profil na društvenim mrežama i krenuti s poslom. No, je li zaista sve tako jednostavno? Online marketing danas je okrenuti Inbound marketingu kroz stvaranje kvalitetnog i relevantnog sadržaja koji se pruža klijentu. Online marketing je dugoročan proces na kojem morate raditi na više polja: od SEO-a, bloga, online oglašavanja i ostalog. Ukratko, morate pružiti kvalitetne i relevantne informacije, u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Mi prema vašim potrebama predlažemo aktivnosti kojima bi mogli postići željene rezultate kroz online marketing.

Online marketing je proces, a nikako jednokratan posao koji vam omogućuje rezultate u kratkom periodu. Uz to, za online promociju potrebno je znanje koje se svakodnevno nadograđuje – u suvremeno doba ubrzanog digitalnog razvoja potrebno je svakim danom pratiti promjene.

Na taj je način moguće pratiti potražnju, ciljanu publiku, njezine navike i načine na koji je najbolje prezentirati proizvod upravo onima koji ga traže.

Zato su naše znanje i iskustvo odličan temelj, a naša ažurnost i svakodnevna edukacija nam omogućavaju da naši projekti budu dugoročni.

Prepustite vaše digitalne kampanje provjerenoj agenciji s iskustvom u tom procesu.

online-marketing

Zašto online marketing?

Ako ste se ikad pitali zašto online promocija, dajemo vam 4 najbitnija razloga:

1
Ciljanost kampanja
2
Povrat na investiciju
3
Direktna komunikacija s vašim klijentima
4
Marketing budžeti su povoljniji od offline oglašavanja
online-marketing