Vaš partner za online promociju

Like agencija za online promociju – Naš tim sastoji se od stručnjaka koji svojim znanjem doprinose kontinuiranoj kvaliteti na području marketinga. Od kreiranja Ads kampanja, vođenja Facebook kampanja, izrade sadržaja i ostalih aktivnosti vezanih uz online oglašavanje/Internet marketing.

O nama

Provodimo različite internet marketing kampanje za razne vrste djelatnosti, od hotela do usluge najma automobila. Individualan pristup klijentu naša je nit vodilja jer smatramo da svaki od njih ima specifičnosti, odnosno prednosti.

Upravo tu raznolikost i specifičnost u Like agenciji za online promociju nastojimo prepoznati i naglasiti.

Ne želimo da naši klijenti budu još jedni u nizu organizacija koji se nalaze na društvenim mrežama s jednoličnim porukama, već želimo da komunikacija naših klijenata prema kupcima bude drugačija, ali s jasnim i kvalitetnim porukama. Iz tog razloga se educiramo i testiramo naše online kampanje kako bi one bile kvalitetnije i kako bi polučile mjerljive rezultate.

Za više informacija o online marketing kampanjama kontaktirajte nas putem e-maila na info@like-agencija.hr.

Like_agencija_za_online_promociju
Like_agencija_za_online_promociju

Kako je nastala ideja?

Ideja o vlastitom biznisu nastala je nakon 10 godina iskustva u offline i online marketingu. Ono nas je naučilo da su nekvalitetni sadržaj i nepromišljen pristup ciljanoj publici glavni uzrok neuspjeha. Također, uvjerili smo se da je suradnja u pravom smislu riječi veoma bitna stavka. Većina klijenata traži partnera koji će ih saslušati i s njima raditi na postizanju rezultata.

Nakon što smo zajedno odredili ciljeve, sudjelujte u izradi sadržaja, a o svemu što vas zanima komunicirajte s našim marketing stručnjakom.

“Tko ne zna, a ne zna da ne zna – opasan je – izbjegavajte ga!
Tko ne zna, a zna da ne zna – dijete je – naučite ga!
Tko zna, a ne zna da zna – spava – probudite ga!
Tko zna i zna da zna – mudar je – slijedite ga!”

Konfucije