Za sva pitanja i informacije stojimo vam na usluzi.

Kontakt Like agencije!

Već ste vjerojatno čuli stotinu puta kako je vaša web stranica aktivna te biste je trebali ažuirati barem jednom tjedno. Ako želite imati kvalitetan web koji će govoriti o vašoj stručnosti, bolje da krenete odmah. Vaše online kampanje mogu biti uspješne tek kad se u njih ulaže.

Najbolji način za to je pisanje web bloga. S time ćete pokazati Googlu da ste aktivni, ali i vašim klijentima da znate o čemu pričate. Kroz blog možete predstavljati vaše proizvode i usluge na način kako to nećete postići ni jednim oglašavanjem. Ono na što biste trebali obratiti pozornost je edukacija. Što to znači? Vaši potencijalni klijenti će vas kontaktirati tek kad im budete od povjerenja i od pomoći. Pa zato kreirajte članke koji će im pomoći u tome.

Ako niste stručni u tome, pogledajte kontakt u nastavku i javite nam se. Mi ćemo vam pomoći kod izrade strategije za vaš blog.

Zašto?

Upravo iz razloga što imate mjesta za opis koliko želite. Vaš proizvod ili usluga mogu zasjati u punom sjaju kroz detalje kojima ćete privući vaše kupce. A ako se radi o usluzi, budite sigurni da otkrivanjem nekih besplatnih trikova zasigurno dobivate i kupca. Budućnost sadržaja definitivno je edukativan sadržaj, kad govorimo o web platformi. On variva od platforme do platforme, no sve ide u korist edukacije. I zato budite ispred vaše konkurencije i krenite s kreiranjem kvalitetnog i originalnog sadržaja još danas.

Kontakt i ostale informacije o Like agenciji i našim uslugama, možete pronaći na linku u nastavku. Za dodatne informacije i pitanja, možete nas kontaktirati putem maila ili na broj telefona koji se nalazi u nastavku.

like-logo_web_kontakt

Adresa:

Like
Zasadbreg 202
40311 Lopatinec
Hrvatska

OIB: 76321178624
IBAN: HR4623400091160503036
Poslovna banka: Privredna banka Zagreb
SWIFT: PBZGHR2X.
Vlasnik: Martina Zadravec

Kontakt informacije:

+385 95 912 79 12
info@like-agencija.hr
@LikeAgencija

    [wpgdprc "Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici."]